til verdens ende

Jeg lurer veldig på når jeg skal finne den personen som vil stå ved min side helt til verdens ende (om 1 år?) Er visst ganske vanskelig det, vanskeligere enn jeg hadde trodd faktisk. Er så mye som må passe sammen. 
Jeg var visst ikke bra nok for den jeg ville ha, men ikke noe å gjøre med det. Skjønner bare ikke hvorfor han måtte finne på teite unnskyldninger i stede for å si hva han egentlig mente. Er det så vanskelig å si "jeg føler ikke det samme" ? Trenger ikke å finne på alle de unødvendige grunnene som bare lot meg stå igjen med masse spørsmål?
Er det det at jeg ikke er pen nok for han, smart nok, bra nok!? Det er det bare han som vet, ville ikke si noe til meg ihvertfall. Det som irriterer meg mest med hele saken er at han sa akkurat det samme til en annen, nesten akkurat de samme tingene, og det kan ikke være tilfeldig. Tok vel feil av han da, men jeg er fortsatt helt fortapt uten. Haha, føler meg egentlig ganske dum når jeg tenker på det, jeg bruker mesteparten av dagen min til å tenke på han mens han bare går rundt å later som ingenting sikkert. Funnybunny. Jeg er litt dum egentlig. Kan ikke si at jeg har vært så flink til å "velge" meg folk før, men man lærer jo av sine feil. Trodde jeg hadde lært, men neida, jeg vil som regel ha de jeg ikke kan få, jeg er flink til det altså! Begynner å lure på om jeg faktisk kommer til å være forever alone, men det hadde vel egentlig ikke gjort noe det heller. Masse frihet, og ingen du må holde fornøyde hele tiden, det er vel det letteste alternativet, men også det kjipeste, hah. 

Det er ikke lett dette her, men jeg klarer meg, overraskende bra faktisk! Jeg liker livet mitt, mesteparten av det ihvertfall. Mange bra venner er tingen man trenger, og det har jeg, noen bedre enn andre selvfølgelig. Jeg smiler ofte og lever livet fullt ut (tror jeg) Jeg gleder meg til å flytte til Drammen og få nye venner samtidig som jeg vil savne de gamle. Noen vil jeg savne mer enn andre, og de vet selv hvem de er,en av dem vet det ihvertfall. 


jeg er veldig fornøyd med dette bilde faktisk, tok det selv for noen dager siden.

-kjenner du deg igjen i teksten? (hvis du leste)
-tycks om bilde?  9 blomster

sykt kult bilde!

Christine

28.jun.2011 kl.12:15

Kjenner meg igjen på mye av det..

Anita, du er så flink! <3

rebekka gåsholt

28.jun.2011 kl.12:20

det er ikke bare bare..... :s

kuult bilde :D

sandraluu

28.jun.2011 kl.12:46

kjenner meg nok igjen der, ja.. er ikke veldig moro!

digger bloggen din :)

emma

28.jun.2011 kl.12:59

ja, kjenner meg igjen i noe av det..

fint bilde ♥♥

Mathilde

28.jun.2011 kl.16:34

Du og de bildene dine! De er så fine, Anita, og det er du og! <3

MG

28.jun.2011 kl.17:31

Kjenner meg igjen i teksten ja.. alt sammen. Menmen, sånn er det vel bare. Likte bilde, det var superfint!

Lene

28.jun.2011 kl.17:47

du vet hva jeg synes ..

lilleceliine

28.jun.2011 kl.19:13

Takk for venneforespørselen :) Gleder meg til å følge bloggen din videre <3

Skriv en ny kommentar

southparks

southparks

15, Andebu

Legg meg til som venn kontakt meg på: southparks.blogg@hotmail.com Eller på facebook: Anita Knudsen

Kategorier

Arkiv

hits